Achter de schermen bij Chanel

Mooie beelden bij Chanel. Dit zijn backstage beelden van de fotoshoot voor de herfstcampagne  ‘The French Collection’ met modellen Lindsey Wixson en Anna Ewers. Op de beelden is hoofdontwerper van Chanel en fotograaf Karl Lagerfeld ook te zien. Karl heeft het campagnebeeld zelf geschoten, zoals hij dat vaker doet.

chanel-campagne-automne-hiver-2015-16-making-of-03 (1) chanel-campagne-automne-hiver-2015-16-making-of-09  chanel-campagne-automne-hiver-2015-16-making-of-14 chanel-campagne-automne-hiver-2015-16-making-of-ouverturechanel-campagne-automne-hiver-2015-16-making-of-11

Opmerkingen

opmerkingen

Tags from the story
Written By
More from Laura

Welk montuur past bij welk gezicht?

Niet elk montuur bril past bij elk gezicht. Daisy van Brilservice in...
Read More

Geef een reactie