Filmtip: Trainwreck

Het verhaal
TRAINWRECK is een romantische komedie waarin Amy (Amy Schumer) van jongs af aan te horen krijgt dat monogame relaties vrijwel onmogelijk zijn. Amy vermijdt daarom serieuze relaties en de verplichtingen daarvan en heeft bij voorkeur one night stands. Tot dat ze voor haar werk een charmante sportarts moet interviewen.

De makers
De film werd geregisseerd door succesvol filmmaker Judd Apatow (The 40-Year Old Virgin, Knocked Up) en geproduceerd door Apatow Productions samen met Barry Mendel (Bridesmaids, This is 40). Het script werd door Schumer zelf geschreven.

Waar?
De film draait nu in de bios!

Opmerkingen

opmerkingen

Tags from the story
,
Written By
More from Laura

Make-up tips voor plus-brilglazen

Glazen met een wat hogere plussterkte doen de ogen vaak wat groter...
Read More

Geef een reactie