The making of D&G Mosaico Collection

Honderden bloemetjes zijn er nodig voor de Mosaico Collection van Dolce & Gabbana. Letterlijk de mozaïek collectie, brillen met een mozaïek van bloemen. Maar hoe gingen ze te werk om deze brillen te maken? In dit filmpje geven ze een kijkje achter de schermen!

 

how-the-dolce-and-gabbana-sunglasses-mosaico-collection-comes-to-life-1124x660-2 how-the-dolce-and-gabbana-sunglasses-mosaico-collection-comes-to-life-1124x660-4 how-the-dolce-and-gabbana-sunglasses-mosaico-collection-comes-to-life-1124x660-5how-the-dolce-and-gabbana-sunglasses-mosaico-collection-comes-to-life-1124x660-1

Bron

Opmerkingen

opmerkingen

Tags from the story
Written By
More from Laura

Tom Ford kleedt James Bond opnieuw in ‘Spectre’

Tom Ford gaat acteur Daniel Craig kleden in een James Bond film,...
Read More

Geef een reactie