Voorjaar trends van Dolce&Gabbana

Vers van de pers. Eergisteren werd de nieuwe collectie van Dolce&Gabbana gepresenteerd op de catwalk. De Spring Summer 2016 modeshow voor vrouwen was een ode aan Italië en haar vrouwen, steden en monumenten. De jurken verbeelden de landschappen van Italië. Bekijk hieronder de volledige show. Let op de selfies die de modellen maken op de catwalk!

Trends
De collectie was erg kleurrijk en zomers. Er kwamen veel prints in voor en er stond tekst op de kleding. Sommige outfits waren gestreept, maar vooral de bloemenprint kwam vaak terug. De volgende trends zagen we in de collectie.

women-trends-spring-summer-2016-from-dolce-gabbana-fashion-show-Sheer women-trends-spring-summer-2016-from-dolce-gabbana-fashion-show-Stripes women-trends-spring-summer-2016-from-dolce-gabbana-fashion-show-Tailoring women-trends-spring-summer-2016-from-dolce-gabbana-fashion-show-Vintage-Postcards

women-trends-spring-summer-2016-from-dolce-gabbana-fashion-show-Applique women-trends-spring-summer-2016-from-dolce-gabbana-fashion-show-Carretto-Siciliano women-trends-spring-summer-2016-from-dolce-gabbana-fashion-show-DNA women-trends-spring-summer-2016-from-dolce-gabbana-fashion-show-Floral-Print women-trends-spring-summer-2016-from-dolce-gabbana-fashion-show-Italian-Souvenirs women-trends-spring-summer-2016-from-dolce-gabbana-fashion-show-Maxi-Dresses women-trends-spring-summer-2016-from-dolce-gabbana-fashion-show-Pajamas

Bron

Opmerkingen

opmerkingen

Tags from the story
Written By
More from Laura

Foodsy, restaurant zonder personeel

Op donderdag 5 november opent sterrenkok en food creative Edwin Sander in...
Read More

Geef een reactie