Filmtip: The Walk

Deze film is niet weggelegd voor mensen met hoogtevrees, maar zeker de moeite waard om te bekijken. Het is namelijk gebaseerd op een waargebeurd verhaal en speelt zich af op de legendarische Twin Towers in New York.

The Walk geregisseerd door Robert Zemeckis. De film is gebaseerd op het verhaal van de Franse koorddanser Philippe Petit en zijn autobiografie To Reach the Clouds.

Het verhaal
Koorddanser Philippe Petit is altijd bezig met gevaarlijke stunts op het koord op grote hoogte. Op 7 augustus 1974 loopt hij op het World Trace Center op 400 meter hoogte op een stalen kabel van de zuidtoren naar de noordtoren zonder beveiligingen aan zijn lijf.

The Walk is een 3D film en draait nu in de bioscoop. Bekijk hier de trailer.

Opmerkingen

opmerkingen

Tags from the story
Written By
More from Laura

Chanel behind the scenes

We hadden het eerder al over de geweldige modeshow van Chanel dit...
Read More

Geef een reactie