Filmtip: Pan

We hebben als kind bijna allemaal wel kennisgemaakt met Peter Pan. Of je nou de tekenfilm zag of je werd voorgelezen uit het boek, het was een mooi verhaal! Deze moderne versie heeft een andere wending dan het origineel. Wij zijn benieuwd!

Wat is Pan?
Pan is een Amerikaanse avonturen-fantasyfilm uit 2015, geregisseerd door Joe Wright. De film is een vernieuwde versie van het originele verhaal van Peter Pan geschreven door J.M. Barrie.

Waar gaat het over?
Een wees wordt naar de magische wereld van Neverland gebracht, waar hij de redder van de inboorlingen wordt en een opstand tegen de gemene piraten van Neverland leidt. Kapitein Haak laat ook zijn gezicht zien, maar zal verrassend genoeg een bondgenoot zijn in plaats van de schurk.

Pan draait nu in de bioscoop!

Opmerkingen

opmerkingen

Tags from the story
Written By
More from Laura

New York Skyline

Vandaag binnen gekregen op de redactie, een geweldige foto van de New...
Read More