Chloé eyewear bij Brilservice

Chloé is ontstaan in 1952 door Gaby Aghion, een in Egypte geboren Parisienne. Zij hebben de naam ‘Chloé’ gekozen voor de warme en vrouwelijke uitstraling. Het lag perfect in lijn met de nieuwe trend van Parijs; jong en modern van design, en lichtelijk onbevreesd van geest.

De Chloé eyewear-collectie staat voor pure elegantie, sierlijkheid en vrouwelijkheid, die zijn terug te zien in de vintagevormen en retrostijlen met de uitstraling van de jaren 1970. Verfijnde kleuren geven de elegante silhouetten een eigentijds tintje.

Dé it-bril van het moment zie je bij tal van modebloggers, fashionista’s en beroemdheden zoals o.a. diva Jennifer Lopez: de Chloé Carlina. Rond, oversized en hypervrouwelijk staat dit montuur garant voor een chique en tegelijk dramatische look. Voor wie gezien durft te worden!

rsz_jennifer_lopez_-_chloé_carlina_-_original

Opmerkingen

opmerkingen

Written By
More from EyeCare

De juiste glazen voor je zonnebril

Je ziet tegenwoordig de meest spectaculair gekleurde glazen in zonnebrillen. Maar welke...
Read More