Look into my eyes

Fotograaf Andrei Mogan heeft een fotoreportage – Look Into My Eyes – gemaakt over de unieke patronen van de iris. Om het project nog persoonlijker te maken heeft hij ook de persoon van het oog gefotografeerd. Hierdoor laat hij zien dat ieder persoon mooi en uniek is.

look-into-my-eyes-i-photograph-unique-patterns-of-peoples-eyes-2__880 look-into-my-eyes-i-photograph-unique-patterns-of-peoples-eyes-3__880 look-into-my-eyes-i-photograph-unique-patterns-of-peoples-eyes-4__880 look-into-my-eyes-i-photograph-unique-patterns-of-peoples-eyes-5__880 look-into-my-eyes-i-photograph-unique-patterns-of-peoples-eyes-6__880 look-into-my-eyes-i-photograph-unique-patterns-of-peoples-eyes-7__880

Opmerkingen

opmerkingen

Written By
More from Anouk

Vermoeide ogen? Zó kom je er vanaf!

Digitale ongeletterdheid is er nog maar nauwelijks. Zelfs je moeder of oma...
Read More