Heb je groene ogen?

Slechts 2% van de wereldbevolking heeft groene ogen. Heb je een paar groene kijkers, gefeliciteerd! Want dan ben je behoorlijk uniek! Wetenschappers hebben nu ook uitgedokterd, dat je met groene ogen over nog meer talenten beschikt. Dat zit zo!

The Impulse Research Corporation uit Los Angeles (Amerika) onderzocht wat het verband is tussen oogkleur en verleiding. Mensen met groene ogen staan on top of the list als het gaat om sexappeal. Daarnaast worden ze, blijkens het onderzoek, gezien als het meer mysterieus. Geheimzinniger dus, dan mensen met bruine of blauwe ogen. De wetenschappers in LA ontdekten ook dat vrouwen en mannen met groene ogen onafhankelijk zijn er onvoorspelbaar. Daarnaast worden ze niet zo snel boos en zijn het de meest creatieve mensen op aarde. Aan de deelnemers van het onderzoek werd gevraagd welke kleur ogen ze zouden willen, als ze hun oogkleur zouden kunnen veranderen. Ook op deze vraag werd de kleur groen veelvuldig als antwoord gegeven.

Opmerkingen

opmerkingen

Written By
More from EyeCare

Dolce&Gabbana

Hysterisch mooi Hong Kong met Dolce&Gabbana. Opmerkingen opmerkingen
Read More