Multifocale contactlenzen

Multifocale contactlenzen vormen een ideaal alternatief voor de multifocale bril als je boven de 40 jaar bent en lastiger gaat lezen. Geen leesbril meer nodig. De multifocale contactlens is dé lens voor dichtbij zien, veraf zien en alles daar tussenin. Het leesgedeelte bevindt zich in het midden van de lens. Buiten het centrum is het gedeelte om goed in de verte te kunnen zien. De lens beweegt mee met je oog zodat je altijd het juist zicht hebt. Een multifocale lens zal, net als een multifocale bril, enige wentijd nodig hebben maar zorgt uiteindelijk voor een hoog draagcomfort en scherp zicht op alle vlakken.

Voordelen

  • Geen aparte leesbril meer nodig
  • Scherp zicht voor zowel ver weg als voor dichtbij
  • Ideaal alternatief voor de multifocale bril

Opmerkingen

opmerkingen

Written By
More from EyeCare

Oplossing voor droge ogen

Voor mensen met droge ogen zijn nachtlenzen de ideale oplossing. Nachtlenzen draag...
Read More