Laat de ogen van je kind elk jaar controleren

Deze weken is het Back to School bij Brilservice. Laat je ogen elk jaar checken want bij de meeste kinderen heeft een minder goed zicht invloed op de schoolprestaties. Niet zelden met een leerachterstand en concentratieproblemen tot gevolg.

Als gevolg van hun snelle groei kan de kwaliteit van de ogen bij kinderen ook nog eens regelmatig en snel veranderen. Brilservice vindt het daarom belangrijk om de ogen van kinderen tenminste één maal per jaar te laten controleren.

Ook voor kinderbrillen is Brilservice hét adres. Brilservice biedt een ruime keuze aan sportieve, stoere en kleurrijke monturen welke voldoen aan de specifieke eisen van de jonge brildrager met betrekking tot duurzaamheid en gebruiksgemak.

Bovendien krijg je bij aankoop van een kinderbril tot de leeftijd van 16 jaar de glazen GRATIS! En gebeurt er een klein ongelukje: de glazen zijn krasbestendig.

Opmerkingen

opmerkingen

Written By
More from EyeCare

Jouw ogen bedriegen je

Zelfs gewoon naar de televisie kijken is een optische illusie. Onze hersenen...
Read More