Uitgaanstips in Woerden

 Woerden ligt midden in het Groene Hart van Nederland. De stad en haar schitterende omgeving leent zich uitstekend voor een ontdekkingstocht met de boot of de fiets. Ervoor, erna of er tussendoor pak je een van de vele gezellige cafés of restaurants. Dit zijn de aanraders van Brilservice Magazine.

De kleinste keuken van Woerden
Café de Pompier is een klein bruin café, waar regelmatig bandjes en singer-songwriters optreden. Zoals bij de Kanis Muziekmis, op zondagmiddag. Bij café de Pompier kun je ook wat eten laten bereiden in de kleinste keuken van Woerden of je brengt je eigen lunch mee.

Restaurant De Smidse
Bijzonder is ook restaurant De Smidse die is gevestigd in een voormalige paardensmederij. Dit is onder meer terug te vinden in de originele pui met de brede deuren. Ook binnen in het pand zie je veel terug uit de oude tijd. In de Smidse wordt uitsluitend gewerkt met verse producten weken.

Opmerkingen

opmerkingen

Written By
More from EyeCare

5 bijzondere types

Ray-Ban heeft diverse monturen, maar ook een hoeveelheid keuze in glazen. Hierbij...
Read More