Hoe houd ik mijn skibril schoon tijdens het skiën/snowboarden?

Skibril controleren op vuil – Check je skibril op vuil voordat je gaat poetsen. Zand is killing. Dat is alsof je met schuurpapier je glazen schoonwrijft. Probeer zand er af te blazen of voorzichtig met een speciaal doekje af te vegen.

Speciaal brillenpoetsdoekje – Een skibril geeft je beter zicht op de piste. Bij de skibrillen die je bij Brilservice koopt, krijg je een speciaal doekje meegeleverd. Zorg dat je deze goed bewaart, want die zijn speciaal gemaakt om je skibril schoon te maken. Je kunt uiteraard ook het doekje van je zonnebril hiervoor gebruiken, dit is vaak hetzelfde materiaal. Het gaat erom dat het doekje zacht, droog en pluisvrij is. Harde materialen kunnen blijvende schade aan je skibril opleveren. Ga dus bijvoorbeeld niet met de mouw van je ski-jas vegen.Zorg ervoor dat je op de piste altijd een speciaal brillenpoetsdoekje bij de hand hebt, zodat je in de skilift of tijdens de lunch even je skibril kunt schoonmaken.

TIP! Skibril goed opbergen – Gooi je bril niet zomaar in een doos tussen alle andere wintersportspullen, maar berg je skibril netjes op in een doosje of zakje. Zo blijft de skibril netjes en schoon en begin je de volgende wintersport met een skibril die als nieuw is. Heb je tijdens het skiën/snowboarden je skibril niet op, berg hem dan ook even goed op om beschadiging en vuil te voorkomen.

Opmerkingen

opmerkingen

Written By
More from EyeCare

Rihanna x Dior

Rihanna is weer een samenwerking aangegaan met het modemerk Dior. Maar dit...
Read More