Blije klant – Pierre Pourchez

Leuk bericht van blije klant Pierre Pourchez! Bedankt voor de positieve woorden!

Beste medewerkers van Brilservice en in het bijzonder, mevrouw Hedy Mutter,

Vrijdagmiddag 13 januari ‘kreeg’ ik mijn nieuwe bril opgezet. Vooraf werd gezegd: “Met deze glazen nooit meer last van tegenliggers met vervelende koplampen.” Diezelfde avond reed ik vanuit Twente richting Blaricum door de sneeuw op de A1 en alle felverlichte koplampen als tegenliggers! Het was vervelend rijden maar wat was het met mijn bril op een feest! Geen enkel moment last of problemen, integendeel. Ik kon ze hebben! Dankzij jullie, en het kost natuurlijk ook wat, maar dankzij de goede service en de kwaliteit kon ik heerlijk ontspannen de slechte weersomstandigheden aan. Ik weet het, klanten kunnen soms lastig zijn. Maar daar wil ik niet
aan meedoen maar zeker het accent leggen op de positieve aspecten van jullie service!

Bij deze…
Het was (en wordt) top!

Vriendelijke groet,
Pierre Pourchez

Opmerkingen

opmerkingen

Written By
More from EyeCare

Klasse uit een andere tijd

Met aanzwellende violen en zwart-wit beelden brengt Ralph Lauren je naar de...
Read More