Glass Enterprise Edition

Het slimmere broertje van de Google Glass komt eraan. X, de onderzoekdivisie van Google’s moederbedrijf Alphabet, heeft dit onlangs bekend gemaakt. De nieuwe bril heet Glass Enterprise Edition (GE) en is met name bestemd voor mensen met een technisch beroep die hun handen moeten gebruiken om dingen te maken of te repareren. De bril geeft hen tijdens het werk informatie door en werkt op spraakbediening. Een ingebouwde 8 megapixel camera in de bril laat de bril live meekijken. Volgens Google, die proeven deed met de GE, kunnen werkzaamheden van een automonteur tot 11 procent efficiënter worden gedaan met behulp van deze bril. De Google Glass was echter geen succes en werd in 2015 van de markt gehaald.

Opmerkingen

opmerkingen

Written By
More from EyeCare

Trakteer jij jezelf op een extra leuk cadeautje onder de kerstboom?

It’s the most wonderful time of the year. En Brilservice maakt het dit...
Read More