Zo laat je je ogen stralen!

Superhandig
Deze kleuren oogschaduw staan het beste bij jouw ogen

Blauwe ogen?
Neem: nude, licht- of reebruin.

Om je ogen te laten knallen, kies je de tegenovergestelde kleur van blauw. Uhmm. Dat is oranje. Niet echt fraai. Je kunt echter wel kleuren kiezen met een licht oranje ondertoon, zoals bronskleuren en lichtere tinten bruin. Kies een nude-tint voor een mooie, natuurlijke look en ga voor een diepere tint bruin als je jouw ogen echt wil laten opvallen. Je ogen zullen extra blauw lijken!

Bruine ogen.
NEEM: nude, licht- en donkerbruin.

Met bruine ogen zijn zowel lichtere als donkere tinten bruin goed. Wil je een lichte tint oogschaduw, neem dan een kleur met een lichtgelige ondertoon. Wanneer je kiest voor donker, ga dan voor een mooie diepe kastanjebruine kleur. Val je graag op? Kies dan voor blauwe en groene tinten.

Groene ogen?
Neem: nude, lichtbruin en donkerbruin.

Dan vragen jouw ogen om aardetinten, zoals nude, zandkleur, lichtbruin en donkerbruin.

Hazelnootbruin kleurige ogen?
Neem: paarsbruin, brons en oker.

Je hebt in feite een mix van bruine en groene ogen. Dat gaat goed samen met bruine tinten met een gelige ondertoon. Denk aan brons en oker. Donkerbruin kan ook. Met een tint die een beetje naar paars neigt.

Opmerkingen

opmerkingen

Written By
More from EyeCare

Prada X Mod

Opkomend model Vanessa Moody speelt charmant in de moderne video van Prada...
Read More