Zó laat je jouw ogen nog meer poppen achter je brillenglazen

Hoe je je moet opmaken weet je waarschijnlijk wel, maar wanneer je een bril draagt zijn er een paar dingen waar je extra op moet letten. Kijk je mee naar de volgende tips?

Hou het licht!
Probeer té donkere kleuren oogschaduw te vermijden. Brillenglazen kunnen namelijk zorgen voor schaduwen rondom je ogen en dat wil je niet nog meer accentueren. In je binnenste ooghoekjes en onder je ogen kun je daarom een concealer aanbrengen, zodat deze plekjes opgelicht worden.

Krul je wimpers!
Als je je wimpers krult, gaan ze omhoog staan, waardoor ze niet steeds tegen je brillenglazen aan zullen komen. Zie je wimpers als een soort luifel: hoe hoger deze staan, hoe meer licht er op je ogen valt, super mooi!

Zet een lijn!
Met een dun, subtiel lijntje boven je wimperrand, zul je zien dat je ogen meer gedefinieerd worden, vooral wanneer je een bril draagt. Je kan dit doen met een zwarte eyeliner, maar denk ook eens aan bruin of donkergrijs voor een nog natuurlijker effect.

Opmerkingen

opmerkingen

Tags from the story
, , , ,
Written By
More from EyeCare

Oplossing voor droge ogen

Voor mensen met droge ogen zijn nachtlenzen de ideale oplossing. Nachtlenzen draag...
Read More