Dit zegt jouw oogkleur over je persoonlijkheid!

Van de uitspraak ‘Kijken in de ziel’ heb je vast weleens gehoord. Deze uitdrukking komt niet helemaal uit de lucht vallen, want geloof het of niet: volgens verschillende wetenschappers kan de kleur van je ogen jouw persoonlijkheid verraden.

Bruine ogen
Bruin is de meest voorkomende oogkleur. Mensen met bruine ogen zijn over het algemeen zelfverzekerd en aantrekkelijk. Creatief, beleefd en zelfstandig zijn ook eigenschappen die vaak gekoppeld worden aan mensen met bruine ogen.

Blauwe ogen
Mensen met blauwe ogen komen uit de bus als energiek, intelligent en extravert. Daarbij hebben ze ook de neiging om andere mensen graag gelukkig te willen maken. Leuk feitje: als mensen zouden mogen kiezen welke oogkleur ze zouden willen hebben, kiezen ze het vaakst voor blauw.

Grijze ogen
Mensen met grijze ogen zijn types die vaak van nature de leiding nemen. Ze zijn slim en uitgesproken: typische leiderschapskwaliteiten. Daarnaast hebben ze een grote fantasie en zijn ze erg romantisch.

Groene ogen
Groen zien van jaloezie: dat is een gezegde dat mensen met groene ogen goed past, want dit zijn jaloerse types! Ook worden mensen met groene ogen gezien als nieuwsgierig, fris en intelligent. Deze mensen leren graag nieuwe dingen en willen zoveel mogelijk uit het leven halen.

Kloppen deze karaktereigenschappen bij jouw oogkleur?

bron: famme.nl

 

Opmerkingen

opmerkingen

Written By
More from EyeCare

Bij twijfel niet inhalen

Ken je het? Dat gevoel van ‘getver; dat ging maar net goed’?...
Read More