Reistips voor lenzendragers

We weten het: de zomer laat nog even op zich wachten. Maar misschien heb je wel een tripje naar een zonnig oord geboekt om de kou te ontvluchten, of kan je gewoon niet wachten tot jouw geplande zomervakantie. Omdat wij het bij EyeCare belangrijk vinden dat je altijd voorbereid bent wanneer je gaat reizen, hebben we voor lenzendragers een aantal tips!

  • Maak een foto van de gegevens op de zijkant van de lenzenverpakking! Mocht je jouw lenzen kwijt raken, dan weet je in ieder geval precies wat je moet bestellen.
  • De flessen lenzenvloeistof zijn vaak erg groot. Doe daarom je lenzenvloeistof in een handige reisverpakking, zodat je niet de hele fles mee hoeft te sjouwen. Scheelt weer gewicht in je koffer!
  • Ook al draag je lenzen, neem ook je bril mee. Handig voor in het vliegtuig of als je last hebt van droge ogen.
  • Is jouw bestemming een warm, tropisch land? Bewaar je lenzenvloeistof dan in de koelkast. Zo is de kans op infecties een stuk kleiner.
  • Neem je lenzen + lenzenvloeistof bij voorkeur mee in je handbagage. Mocht je koffer kwijt raken, dan heb jij jouw ‘ogen’ tenminste bij de hand.
  • Wil je je beschermen met zonnebrandcreme? Doe dan eerst je lenzen in! Zo voorkom je dat de zonnebrandcrème per ongeluk in je ogen terecht komt.

bron: travelbysan.nl

Opmerkingen

opmerkingen

Tags from the story
, , , ,
Written By
More from EyeCare

Winnaars bekend – Eyecare Almere

In samenwerking met Motorplanet Almere had EyeCare Almere een ludieke actie in...
Read More