Weet jij zeker dat jouw kind goed ziet?

Weet je eigenlijk wel zeker of jouw kind goed ziet? Ongeveer een kwart van alle ouders van kinderen tot 12 jaar, heeft nog nooit de ogen van hun kind laten meten. Echter, bij een groot deel van de kinderen die wél hun ogen hebben laten meten, is een oogafwijking aangetoond.

Wanneer een kind minder goed ziet, kan dit invloed hebben op de schoolprestaties en concentratieproblemen. Kinderen groeien snel, dus de benodigde correctie bij kinderen kan snel veranderen. Daarom is het verstandig om de ogen van je kind zeker één keer per jaar goed te laten controleren. Kinderen vanaf 11 jaar kunnen dit bij EyeCare laten doen, jongere kinderen via de oogarts. Bij EyeCare vind je een ruime keuze aan leuke, stoere brillen, die ook nog tegen een stootje kunnen. Helemaal mooi is dat kinderen tot 16 jaar de glazen gratis krijgen!

 

Opmerkingen

opmerkingen

Written By
More from Anouk

Rihanna x Dior

Rihanna is weer een samenwerking aangegaan met het modemerk Dior. Maar dit...
Read More