Draag jij jouw bril op de mooiste dag van je leven?

Draag je je bril wel, of juist niet op de mooiste dag van je leven? Bij EyeCare vinden we dat je altijd moet doen waar je je zelf het prettigst bij voelt. Maar als jij altijd een bril draagt en iedereen jou zo kent: waarom niet? We geven je wat tips voor het dragen van jouw bril op je trouwdag!

Pas op met je sluier!
Draag je een sluier bij jouw bruidsjurk? Let dan goed op dat de fragiele stof hiervan niet vast komt te zitten tussen je bril.

Bruidsmake-up
Bij bruidmake-up denk je al gauw aan lichte kleuren, romantisch en vooral: less is more. Maar wat je ook niet wil, is dat je ogen wegvallen achter je bril. Als je een mooie highlighter aanbrengt in je binnenste ooghoeken, komen je ogen mooi naar voren en geef je ze net die extra sparkle. Wees bij je bruidmake-up ook zeker niet bang om advies te vragen van een visagiste.

Draag een bril die lekker zit!
Op deze bijzondere dag wil je niet dat je je ergert omdat je bril te zwaar is of steeds van je neus zakt. Past jouw dagelijkse bril niet zo goed bij je jurk? Treat yourself! Hoe leuk is het om speciaal voor de bruiloft een nieuwe bril te kopen? Een witte, bijvoorbeeld?

Ontspiegelen
Om te voorkomen dat het licht, of de flits van de fotograaf reflecteert in je brilglazen, kun je de glazen laten ontspiegelen.

beeld: Kay English
bron: trouwplannen.nl

Opmerkingen

opmerkingen

Tags from the story
, , , , ,
Written By
More from Anouk

Uitgelicht: William Morris London

Bij de aanschaf van een nieuwe bril of zonnebril, grijp je al...
Read More