Hoe bewust draag jij jouw lenzen?

Misschien draag je al jaren lenzen en het is dit voor jou net zo normaal als tandenpoetsen. Echter, als je er te nonchalant mee omgaat kan het vervelende gevolgen hebben.

Koop jij je lenzen bij de drogist of online? Dat kan, maar let dan wel goed op dat je de juiste maat te pakken hebt zodat deze goed bij jouw oog past. Als je lenzen te groot, te klein, te dik of te dun zijn kan de lens gaan schuren of drukken. Voorlichting is heel belangrijk, dus al koop je je lenzen online, zorg er dan wel voor dat je ze regelmatig even laat controleren.

Koop je je lenzen bij EyeCare, dan koop je niet alleen de lenzen zelf. Bij EyeCare ben je verzekerd van goede begeleiding en service. De gezondheid van je ogen wordt elk half jaar gecontroleerd en je oogsterkte wordt opnieuw gemeten. Daarbij meet EyeCare ook of de vorm van jouw lenzen nog steeds bij je past en goed comfort bieden.

Opmerkingen

opmerkingen

Written By
More from Anouk

Het liefdesverhaal van Dolce&Gabbana

Cavallaria Rusticana (Boerse ridderlijkheid) is een korte opera die zich afspeelt op...
Read More