De 10 zekerheden van EyeCare

Was jij al bekend met de volgende feitjes over EyeCare?

EyeCare regelt de declaratie bij de zorgverzekeraar. De eventuele vergoeding wordt direct in mindering gebracht op de aankoop.

Gratis deskundige oogmeting. Geen oog- of aanmeetkosten bij aankoop van een bril of contactlenzen.

Omruilgarantie brillenglazen. Kunt u niet wennen aan uw multifocale brillenglazen? Deze kunnen tot drie maanden na aankoop omgeruild worden.

Kwaliteitsgarantie. EyeCare levert uitsluitend kwaliteitsproducten en biedt standaard twee jaar garantie op brillen, brillenglazen en zonnebrillen.

Gratis krasbestendige brillenglazen voor kinderen tot 16 jaar. 

EyeCare is lid van de NUVO. (Nederlandse Unie van Optiekbedrijven)

Voordelig lenzen kopen met een LensLine abonnement. Met een LensLine abonnement profiteer je ook van aantrekkelijke kortingen op brillen en zonnebrillen voor je partner.

Ruim assortiment. Bij EyeCare tref je altijd een ruime collectie (merk)monturen aan in uiteenlopende prijsklassen en afgestemd op de laatste trends.

Glasadvies. Bij EyeCare ben je verzekerd van een duidelijk persoonlijk glasadvies en keuzemogelijkheden afgestemd op je persoonlijke situatie.

Oogzorg. Bij EyeCare werken gediplomeerde opticiens, contactlenzen specialisten en optometristen. Door te werken met geavanceerde oogmeet apparatuur ben je verzekerd van de juiste oogzorg.

Opmerkingen

opmerkingen

Written By
More from EyeCare

Waarom heb je groene, blauwe of bruine ogen?

Bepalend voor de oogkleur is het pigment in de iris, het gekleurde...
Read More