Zo zorg je goed voor je lenzen tijdens het kamperen

We zitten volop in de vakantieperiode! Dat betekent voor velen, lekker erop uit en vieren dat je een periode vrij bent. Voor een groot deel van de mensen zal daar kamperen bijhoren, of dit nu een vakantie is of een meerdaags festival waarbij je op de camping verblijft. Als je lenzen draagt, is het goed om hier, wanneer je in een tent slaapt, extra voor te zorgen. Wij geven jou tips over hoe je dit het beste kunt doen!

– Probeer het in- en uit doen van je lenzen, zoveel mogelijk in de tent, in plaats van op de toiletten, in verband met hygiène.
– Ben je op een festival, dan is de kans groot dat je een aantal alcoholische drankjes nuttigt. Alcohol droogt ook je ogen uit. Zorg daarom dat je ook voldoende water drinkt. Merk je dat je ogen toch droog worden? Gebruik dan oogdruppels om ze te hydrateren.
– Als de zon schijnt, bescherm je je huid met een zonnebrand. Maar vergeet ook je ogen niet! Zorg voor een goede zonnebril met UV filter.
– Heb je thuis veel lenzendoosjes liggen en gebruik je ze niet allemaal? Je kunt er ook bijvoorbeeld crème, medicijnen of lipbalsem in bewaren! Scheelt ruimte in je koffer of tas!

Deze items moet je niet vergeten!
Extra paar lenzen
Oogdruppels
Handspiegel
Antibacteriële handgel

EyeCare wenst je een fijne vakantieperiode!

Opmerkingen

opmerkingen

Tags from the story
, , ,
Written By
More from EyeCare

Chanel op haar best

Het houdt niet op. Nog meer fantastisch design van Chanel. Rechtstreeks van...
Read More