Dick Moby: Duurzame brillen

Bij het merk Dick Moby is alles duurzaam: van de monturen tot de hoesjes. Volgens Dick Moby zit duurzaamheid in het DNA: “Duurzame kwaliteit zonder compromissen. Zo zien we het graag. Het is niet alleen de binnenkant die telt dus onze beschermende hoesjes zijn ook duurzaam geproduceerd. Namelijk van gerecycled leer.” Dick Moby verwerkt samen met marktleider Mazzuccheli industrieel acetaat afval in hun zwarte monturen. 97 Procent is gerecycled acetaat, de overige 3 procent zwarte inkt. Een prachtig, inspirerend initiatief. In onderstaand filmpje laat Dick Moby zien hoe hun brillen geproduceerd worden.

Beeld en filmpje: www.dick-moby.com

Opmerkingen

opmerkingen

Written By
More from EyeCare

Is Facebook schadelijk voor je ogen?

Hoe vaak kijk jij per dag op een beeldscherm(pje)? WhatsApp, Facebook, werk…...
Read More