De herfstcollectie van William Morris is een lust voor het oog!

In de nieuwe herfstcollectie van William Morris London, zijn de beste elementen van de catwalk gebruikt en zorgvuldig toegevoegd aan gedurfde vormen en stijlen, waarmee je fantastische combinaties kunt maken met de rest van je outfit. De mooie herfsttinten die gebruikt zijn, geven je dat typische gevoel van donkere dagen, schemering en herfstbladeren op de grond. In het palet van rijke tinten, is er af en toe ook plaatsgemaakt voor een kleurrijke verrassing. Herfst 2018 belooft een hoop frisse ideeën met zich mee te brengen. Van een knipoog naar de iconische Britse erfgoed looks, tot weer een nieuwe herbeleving van de jaren 80 stijl.

 

 

 

Hieronder vind je alvast een impressie van een aantal monturen uit de nieuwe herfstcollectie.

Opmerkingen

opmerkingen

Written By
More from EyeCare

Shades, shades and shades!

Al werd Fendi tien jaar geleden misschien omschreven als een tikkeltje muffe...
Read More