De nieuwste herfst/winter trends – Calvin Klein

Elk seizoen zijn er weer tientallen brillentrends om uit te kiezen. Ieder merk komt weer met tal van nieuwe kleuren, modellen en materialen. Ben je benieuwd welke trends je aankomende herfst en winter allemaal bij Calvin Klein kunt verwachten? Kijk dan zeker mee! 

Geometrische lijnen
Dit seizoen gaan we veel geometrische vormen zien. Dit ontwerp geeft een futuristische look. Je ziet onder andere hexagonal modellen, maar ook achthoekige monturen. Vooral ronde of ovale gezichtsvormen zullen dit model goed staan. Nóg opvallender wordt de bril, als er een kleur is toegevoegd aan de glazen (bij zonnebrillen) of in het montuur.

Functionele ontwerpen
Ook veel gezien in de nieuwe herfst/winter collectie van Calvin Klein, zijn functionele monturen met gedetailleerde ontwerpen.

Tortoise
Printjes en patronen, ook wel tortoise, zijn dit seizoen veel te zien. Voor ieder gezicht en persoonlijkheid is er wel een passende optie!

Spelen met kleur
Het kan Calvin Klein dit seizoen niet gek genoeg zijn. Laat je persoonlijkheid en creativiteit zien met de provocerende kleuren die deze herfstcollectie te bieden heeft!

Opmerkingen

opmerkingen

Written By
More from EyeCare

Oakley for Rio

Skateboard legende Ryan Sheckler showt de nieuwste serie Oakley voor de Olympische...
Read More