Daisy van EyeCare geeft make-up tips voor brildragers!

Als je een bril draagt, zijn er een paar dingen die je anders moet doen dan wanneer je niet brildragend bent. Daisy van EyeCare heeft een aantal goede tips voor je!

Wil je als brildrager experimenteren met oogschaduw? Volgens Daisy zijn er hiervoor een aantal ‘regels’.

Tip:
Gebruik nooit oogschaduw in de kleur van je montuur, want daardoor vormt het te veel één vlak. Je ogen komen het beste uit als je een oogschaduw kiest in een complementaire kleur van de ogen, zo springen ze er echt uit. Heb je bijvoorbeeld blauwe kijkers, kies dan voor een oogschaduw met een roodachtige tint. Maar niet als je een rode bril draagt! Voor bruine ogen kun je het beste de kleur paars gebruiken.

Als je moeite hebt met dichtbij zien, is het niet altijd even makkelijk om gedetailleerd make-up aan te brengen. Je kunt dit immers niet doen als je je bril op hebt! Ook hier is iets op te verzinnen!

Tip:
Gebruik een uitvergrotende spiegel om je make-up aan te brengen. Je ziet het hierdoor al een stuk beter. Als het echt niet lukt hebben we altijd nog de make-up bril. Je kunt een make-up bril openklappen bij het oog waar je mee bezig bent, zodat je met het andere wel scherp ziet. Succes!

Brildragers die gebruik maken van foundation hebben vaak het probleem dat deze in de loop van de dag als een vies randje aan de neusbrug van de bril gaat plakken. Dat wil je natuurlijk niet hebben. Gelukkig weet Daisy een oplossing.

Tip:
Gebruik een poeder om je foundation te fixeren. Druk met een poederdonsje of kwast het poeder in de huid en verwijder het overtollige met een groot penseel. Je hebt dan geen last meer van vieze randjes en je hebt ook geen afdrukken meer op je neus.

Opmerkingen

opmerkingen

Written By
More from EyeCare

Italiaanse Renaissance

Misschien is Dolce&Gabbana het meest Italiaanse merk onder de Italiaanse modemerken. De...
Read More