Tom Ford weken bij EyeCare

Met trots presenteert EyeCare de geheel nieuwe collectie brillen en zonnebrillen van Tom Ford! Eén van de meest succesvolle modeontwerpers van deze tijd en winnaar van talrijke designprijzen bij verschillende modemerken. Tom Ford brillen en zonnebrillen zijn innovatief, eigenzinnig en elegant en herkenbaar aan de metalen ‘T’ die in elk ontwerp terug te vinden is.

EyeCare nodigt je graag uit om deze prachtige collectie te komen bekijken tijdens de Tom Ford week in onze geselecteerde winkels. Koop je een Tom Ford bril- of zonnebril, dan ontvang je een passend, stijlvol cadeau.

24 november t/m 1 december in Amsterdam IJburg en Amersfoort! 

Opmerkingen

opmerkingen

Tags from the story
, , , , ,
Written By
More from Anouk

King of colors

Nu al tijdloos mooi de nieuwe Ray-Ban Wayfarer Bicolor-collectie. Het principe van deze serie (en...
Read More