Een bril voor jou? Een donatie voor KiKa!

Een bril voor jou? Een donatie voor KiKa!

Als medewerkers van optiekbedrijf EyeCare voelen we ons niet alleen verantwoordelijk voor de gezondheid van de ogen van onze klanten maar willen we tevens verantwoord ondernemen en een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Dat gaan we doen door het steunen van KiKa. Een fantastisch goed doel wat iedereen aanspreekt.

Steeds meer kinderen gaan slechter zien. Uit recent onderzoek vanĀ Erasmus Medisch Centrum is gebleken dat bij kinderen van negen jaar 12,5% bijziend is. Bij kinderen van dertien jaar is dit al 25%. De toename van bijziendheid bij kinderen heeft naast erfelijkheid ook te maken met levensstijl. Veelvuldig gebruik van smartphones en tablets heeft een duidelijke invloed. Een minder goed zicht kan bijvoorbeeld van invloed zijn op de schoolprestaties. Kom langs voor een check-up van het zichtvermogen van je kind(eren) en laat je adviseren!

EyeCare heeft een ruime keuze aan sportieve, stoere en hippe kinderbrillen die tegen een stootje kunnen van bijvoorbeeld Vingino, Ray-Ban en Littly Vinyl Factory. Kinderen tot zestien jaar krijgen bij aankoop van een kinderbril de glazen cadeau! Bovendien steun je bij aankoop van een kinderbril het goede doel KiKa.

Hoe steunt EyeCare KiKa?
Met alle vestigingen van EyeCare gaan we KiKa steunen door een geldbedrag per verkochte kinderbril te doneren.
Een bril voor jou?
Een donatie voor KiKa

De doelstelling is om samen veel geld te schenken aan dit mooie goede doel en een grote bijdrage te kunnen leveren aan de onderzoeken om de doelstellingen van KiKa te kunnen realiseren.
Help je mee?

Opmerkingen

opmerkingen