Make-up & een bril? Wij hebben tips!

Make-up & een bril? Wij hebben tips!

Voor veel vrouwen is het aanbrengen van make-up een vast onderdeel in hun ochtendroutine. Draag je het op de juiste manier, dan kan het ervoor zorgen dat de mooiste punten in jouw gezicht, extra geaccentueerd worden. Als brildrager zijn er een aantal dingen waar je op moet letten of meer aandacht aan kunt besteden. EyeCare geeft tips! 

Geef je lippen een fel kleurtje
Wat je misschien niet doet op je oogleden, draag je wel op je lippen: kleur! Je laat je lippen prachtige opvallen met bijvoorbeeld een roze lippenstift of dieprode kleur.

Houd de kleuren rond je ogen relaxed en neutraal
Omdat je bril aandacht trekt, kan het met extra kleur rond je ogen een tikkeltje schreeuwerig worden. Beter werkt een natuurlijke tint oogschaduw, zoals bruin of beige. Een mooie glans voeg je toe met een subtiele highlighter.

Eén gouden regel voor je eyeliner
Dun montuur = Weinig eyeliner.
Breed montuur = Veel eyeliner.

Match je oogschaduw
Kies liever niet voor dezelfde kleur oogschaduw, als die van je montuur. Wanneer je een bruin montuur hebt en je écht heel graag een bruine oogschaduw wilt gebruiken, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een lichtere tint bruin dan je bril.

Voor al deze tips geldt: Natuurlijk moet je vooral altijd blijven doen waar je jezelf het prettigst bij voelt. Ben jij een lekker tegendraads type? Voer dit dan ook vooral door in je make-up!

Opmerkingen

opmerkingen