3 jaar zeker bij EyeCare

3 jaar zeker bij EyeCare

Wanneer je bij aankoop van een bril kiest voor een 3 jaar zeker abonnement heb je de garantie dat je 3 jaar lang kunt terugvallen op extra zekerheden. Niet alleen op vervanging van onderdelen in geval van een defect maar ook bij verlies of diefstal wordt de bril vervangen door een nieuwe gelijkwaardige bril. 

Hiervoor betaal je slechts een klein bedrag afhankelijk van de aanschafwaarde van de bril. Als je binnen de looptijd van het abonnement (3 jaar) geen aanspraak hebt gemaakt op de extra zekerheden, dan ontvang je de volledige abonnementskosten terug in de vorm van een korting op een nieuwe bril.

De voordelen van het 3 jaar zeker abonnement:
  • Compensatie bij herstel of vervanging van de bril of glazen bij breuk, verlies, schade of diefstal;
  • 3 jaar gratis oogzorg met inbegrip van oogmetingen, oogdrukmetingen en visuscontroles;
  • Het abonnement stopt vanzelf na 3 jaar;
  • Mogelijkheid voor tussentijdse opzegging;
  • Volledige teruggaaf van abonnementsgelden mogelijk;
  • Optimale services als compensatie voor onvoorziene kosten.

Opmerkingen

opmerkingen