UV-bescherming voor je ogen

UV-bescherming voor je ogen

Een zonnebril is onmisbaar als je wilt genieten van een fantastisch helder zicht én 100% bescherming tegen UV-straling. UV-straling heeft naast positieve effecten (o.a. stimulering van de aanmaak van vitamine D) ook nadelige effecten voor zowel je huid als je ogen. Je huid kan verbranden wanneer deze te lang wordt blootgesteld aan UV-straling en ook je ogen kunnen door deze straling beschadigen. Vaak wordt dit vergeten en smeren we alleen onze huid in. Dit is niet voldoende om je ogen en het omliggende weefsel te beschermen.

Zeiss zonneglazen zijn de beste keuze voor je ogen. Deze brillenglazen bieden maximale bescherming tegen de schadelijke UV-straling en zorgen voor een goed zicht in allerlei omstandigheden. Ook zijn deze glazen in veel verschillende kleuren en stijlen (bijvoorbeeld degradé of met spiegelcoating) beschikbaar.

Kies voor kwaliteit, kies voor Zeiss zonneglazen op sterkte. Kom langs bij de EyeCare opticien om alle mogelijkheden te bekijken.

EyeCare. Alleen het beste voor jouw ogen!

Opmerkingen

opmerkingen

Geef een reactie