5 tips voor bril- en contactlensdragers op vakantie. Tip 5!

5 tips voor bril- en contactlensdragers op vakantie. Tip 5!

Het is weer vakantietijd! Ga je nog op reis deze zomer? Wij hebben de belangrijkste tips rondom je bril en/of contactlenzen op een rijtje gezet. Vandaag tip 5

Ga je op reis naar een (zeer) warm land? Laat je (zonne)bril niet in de auto liggen. Door de hoge temperaturen die kunnen ontstaan in een auto in de zon kunnen zowel je montuur als je glazen beschadigen. Berg je (zonne)bril dus altijd netjes op en neem ‘m mee de auto uit!

Extra tip van EyeCare: poets je (zonne)bril heel voorzichtig als je op het strand bent. Het zand kan je glazen erg beschadigen! En wellicht ten overvloede: poets je (zonne)bril nooit met kleding maar altijd met een speciale poetsdoek!

Opmerkingen

opmerkingen