Nieuw bij EyeCare: Scotch&Soda monturen en zonnebrillen!

Nieuw bij EyeCare: Scotch&Soda monturen en zonnebrillen!

Met trots presenteren wij (in al onze winkels!) de allereerste (zonne)brillencollectie van het Nederlandse merk Scotch&Soda.

Het in Amsterdam geboren merk Scotch&Soda begon als een label voor herenkleding. Maar dankzij het grote succes is het merk inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd bekende naam. Het merk ontwikkelt ook dames/teens-kleding en accessoires en heeft nu meer dan 210 winkels wereldwijd.

De eerste brillencollectie komt dit voorjaar uit en bestaat uit zonnebrillen en correctie monturen. De debuutcollectie is gebaseerd op de ‘liefde voor het onverwachte’ en bevat nieuwe klassiekers.

Wij zijn erg enthousiast over de debuutcollectie en willen je graag kennis laten maken met dit nieuwe brillenmerk. Houdt onze Facebook en Instagram goed in de gaten de komende tijd voor leuke acties met Scotch&Soda!

Opmerkingen

opmerkingen

Geef een reactie