Collectie Dutz Eyewear herfst/winter 2020-2021

Collectie Dutz Eyewear herfst/winter 2020-2021

Achter de schermen zijn wij bij EyeCare al druk bezig met de nieuwe collecties voor het komende seizoen. De eerste nieuwe brillen en modekleuren komen zo langzamerhand binnen. We laten jullie graag zien hoe de nieuwste collecties eruit gaan zien!

Volgens het brillenmerk Dutz gaan we in ieder geval een kleurrijk najaar tegemoet! Juist omdat de afgelopen tijd zo onrustig is geweest grijpen we terug naar wat vertrouwd is. Nostalgie doet ons veilig voelen. De vormen van de brillen van de nieuwste collectie van Dutz zijn dan ook vertrouwd en bekend. Daarentegen kiezen ze voor veel kleur! Met kleurige brillen geven we het najaar een optimistische wending en een vrolijk gevoel.

Kun jij wel wat kleur gebruiken? Wat vind je van deze vrolijke, zonnige gele bril?

Opmerkingen

opmerkingen